BeerTalks

ØlSkole, bliv bedre til øl

Kompetenceudvikling til personale på barer, restauranter, hoteller og lignende hvor der er godt øl på hanerne.

BeerTalks er et værditilbud – en ØlSkole – som retter sig mod barer, restauranter, hoteller eller lignende, som har det tilfælles, at der er godt øl på hanerne men viden og kompetence hos medarbejderne som serverer øllet halter – det vil vi gerne hjælpe med!

Fladt øl er en dårlig oplevelse og det er det også hvis man som kunde søger viden om øllet på hanerne, men bliver mødt med … ingenting …

INGEN har lyst til ikke at levere ordentlig, god og kompetent service til deres kunder, det er ikke en god følelse, ikke at kunne svare ordentligt på kundernes relevante spørgsmål om øl.

Det kan og vil vi gerne hjælpe med.

Spørgsmål fra kunder

• Er øllen meget bitter?
• Jeg kan ikke lide IPA, har i noget andet?
• Er jeres pilsner meget vandet?
• Hvad passer til burgeren eller steaken eller salaten?
• Hvad kan du anbefale, hvad er din favoritøl?

Find selv på flere spørgsmål, der er mange.

Øl er hot og interessen er stigende og kundernes forventning er høje når det kommer til craft beer, som efterhånden har nået et prisleje, hvor man som forbruger forventer, at der er viden til stede hos personalet.

Vi hjælper med kompetenceløft som omhandler: øltype, bryggemetode, bryggeriernes historie og hvilken type øl som passer til bestemt mad.
Vi tager udgangspunkt i det øl I har på hanerne!

Tag fat i os for en BeerTalk, til gavn for jeres personale som bliver endnu mere kompetent, til kunderne som bliver gladere og dig som ejer som kan aflæse ØlSkolens påvirkning på bundlinjen.

Du kunne også være interesseret i:

Vi kommer ud til jer, når det passer jer og afholder ØlSkole!
Vi tilbyder løbende opkvalificering i takt med at I får nye medarbejdere, således at kompetencerne til enhver tid er til stede.

Glade kunder og glade medarbejder skaber bedre resultater.