BeerWalks

ØlGåture

BeerWalks er udendørs oplevelser med øl. Det er guidede byvandringer med historier og ølsmagning i et tempo og sprog hvor alle kan være med.
Der er plads til alle på vores guidede gåture med øl og historier, bare du er over 18 år.

Vi nørder ikke med byens historiske aspekter, ej heller med øllet, det eneste vi nørder med, er helhedsoplevelsen på en BeerWalk. Vi bliver glade, hvis du har haft et par fornøjelige timer sammen med os og andre nysgerrige ølsmagnende byvandrere.

Gæsterne fortæller, at en BeerWalk er ”et dejligt pusterum i en travl hverdag” – og det er lige præcis det vi gerne vil være med til at levere.

Vi er stolte af at kunne tilbyde BeerWalk, i samarbejde med førende craft beer bryggerier, i byer vi selv elsker at være i og udforske.

BeerWalks kan skræddersyes som private BeerWalks og som virksomheds BeerWalks.

Du kunne også være interesseret i:

Mikkeller BeerWalk

  • København

På en Mikkeller BeerWalk bliver du guidet rundt i ”hjertet” af Mikkellers univers, sammen med op til 19 andre gåglade og ølelskende mennesker, det er en perfekt måde at møde nye mennesker på.

Du skal høre historier om Vesterbro og om hvordan Mikkeller eventyret startede og historien bag Mikkellers Bar i Viktoriagade. Du skal også høre hvorfor Christoffer, Idemanden bag BeerWalks, valgte at lave BeerWalks netop i samarbejde med Mikkeller.

Øllet spiller en hovedrolle på vores Mikkeller BeerWalk og du skal smage på Mikkeller øl i en rækkefølge som skaber en naturlig progression gennem smagningerne. Bliv klogere på din egen ølpræference og få måske udvidet din ølhorisont. Husk vi alle smager forskelligt!

Historierne står i kø på disse ture, både om området og om Mikkeller og i særdeleshed om øllet. Du skal blot møde op, guiden sørger både for øl, smageglas og historierne – betragt dette som et frikvarter i en travl hverdag.
Hvorfor findes der en Social ølbutik, Mexicanske og Japanske restauranter som en del af Mikkeller – det vil du finde ud af på en Mikkeller BeerWalk, i alt slags vind og vejr, smagningerne foregår nemlig udendørs.

Kan bookes hele året!

Amager Bryghus
Amager bryghus

Amager Bryghus BeerWalk

  • København

En Amager Bryghus BeerWalk tager dig tværs gennem København.

Turen går mellem Amager Bryghus taprooms som ligger på Nørreport og på Islands Brygge. Vejen mellem de to taprooms er fyldt med glade skridt og nye bekendtskaber, samt historier om København og røverhistorier fra Amager Bryghus finurlige ølverden.

Selvfølgelig skal du også høre om øllet du skal smage, på denne guidede gåtur, i al slags vind og vejr, det er nemlig primært en udendørs øloplevelse du skal på, i smukke København.

Amager Bryghus er med i craft beer verdenstoppen og du skal på denne tur smage hvorfor. Men husk: ”vi smager alle forskelligt”!
Bliv klogere på hvem Hr. Frederiksen er, og hør om manden bag Amager Bryghus meget karakteristiske ettiketter, (manden bag, er meget yngre end man måske skulle tro).
Der er historier bag alt og hos Amager Bryghus fortælles de gennem deres labels og en sikkert ført pen hos Hr. Pape. ”Hvorfor lave historier korte, når de kan laves lange”, synes mottoet at være hos pennefører Pape.

Hos Amager Bryghus hjælper alle hinanden og Morten Valentin (stifter af Amager Bryghus) er ikke for fin til hverken at rydde op i bryggeriet eller brygge et ølhit (hør historien bag begge dele på denne BeerWalk).

Kan bookes hele året!

Åben Bryghus
Amager bryghus

ÅBEN BeerWalk

  • København

Vi er glade og stolte over at skulle guide dig rundt i København mens der høres historier om København, ÅBEN og øllet som du skal smage.

ÅBEN har et udgangspunkt langt væk fra København, nemlig i Kolding siden 2017, men fra 2022 vil det meste af ÅBEN´s øl bliver brygget i Kødbyen i København i det helt nyetablerede bryggeri som også kommer til at huse restaurant og bar. Det er en kæmpe positiv tilføjelse til Kødbyen. ÅBEN går fra at være en POP-UP sommerbar til helårs bryggeri, restaurant og bar i hjertet af Vesterbo.
ÅBEN er braget ind på den danske ølscene og vandt prisen som årets bryggeri i 2019, og vi glæder os til at fortælle jer historien bag et at Danmarks unge succesfulde bryggerier, på denne ÅBEN BeerWalk.
ÅBEN lægger vægt på inklusion, øloplevelser og på at bringe folk sammen, der er værdier som går hånd i hånd med BeerWalks og ALLE er velkommen på en ÅBEN BeerWalk (over 18 år). Der er næsten garanti for nye bekendtskaber, når der slentres gennem byen med indlagte ølsmagninger – det bliver så HYGGELIGT.

Kan bookes hele året!

Bornholm BeerWalk

  • Bornholm

Bornholm rimer på sol, sommer og lækre naturoplevelser og nu også på BeerWalk.

Tag med på en guidet byvandring med masser af lokalhistorie, bryggeri historier og historier om det øl du skal smage fra 5 forskellige bryggerier. Bornholm BeerWalk findes i Rønne, Svaneke og Allinge-Sandvig.

Bryggerierne som er en del af denne BeerWalk er: Mikkeller, Small Batch Bornholm, Penyllan, Beer Here og Svaneke Bryghus og du skal selvfølgelig smage øl fra dem alle mens historierne om bryggerierne udfolder sig og øllet smages, alt sammen udendørs. Bornholm vises frem fra sin bedste side, nemlig udendørs tilsat det vejr Bornholm måtte byde på, det er en solskinsøl, men tjek vejrudsigten og klæd dig derefter.

Vores guider har det til fælles, at de bor i den by de viser frem på en BeerWalk og de er lige så forskellige som øen er mangfoldig og derfor er alle tre ture værd at prøve, guiderne er nemlig en stor del af oplevelsen på solskinsøen og de elsker at vise netop deres by frem, ledsaget af dejligt øl.

Guide kendetegn: en spiller i band og er vild med Rick Astley, en anden kender alt om alle og lidt til i byen han viser frem og er propfyldt med røverhistorier, og den tredje, tja ”hvad han ikke ved om øl er ikke værd at vide”!

Velkommen til en omgang balsam for øjet, ørerne og ganen – velkommen til Bornholm BeerWalk.

Kan bookes i juni-august!

Færøerne BeerWalk

  • Færøerne

Færøerne BeerWalk, eller Føroyar BeerWalk som den er døbt på skønne Færøerne, er en unik guidet gåtur med historiefortællinger og ølsmagninger i smukke Tórshavn.

Vi starter ved Mikkellers idylliske bar i Tórshavn hvor vi smager på første øl, før vi drager ud på tur.
Så guides du rundt i Tórshavn af en lokal guide som fortæller netop sine historier og viser dig sine favoritsteder i denne dejlige havneby, den største på Færøerne.
Du skal på en idyllisk guidet gåtur med historier om Færøerne, Tórshavn, bryggerierne Mikkeller og OY Brewing og du skal smage 5 forskellige øl fra bryggerierne på denne BeerWalk.

Føroyar BeerWalk er en udendørsoplevelse – i al slag vejr, klæd dig efter forholdende, det er en del af oplevelsen.
Sidste stop på denne fantastiske BeerWalk er på bryggeriet OY Brewing. Vi slutter af med en rundvisning på bryggeriet, du skal se hvor magien opstår, og her har vi sidste ølsmagning. Efter din Føroyar BeerWalk har du mulighed for at forlænge oplevelsen med øl, da der er både bar og restaurant på det nye bryggeri i Tórshavn. Dette giver den helt rigtige stemning i selskab med, måske nye bekendtskaber, og dejligt øl mad fra OY Brewing.

Glæd dig til din BeerWalk på denne perle af en lokation, det gør vi!

Kan bookes i juni-september!